Cursuri pentru clasele V- VIII

Învățând matematica, înveți să gândești.

V-ați săturat de clasicele meditații acasă cu profesorul? Vreți să încercați metode moderne care sunt folosite cu succes în afara țării?

Noi ne propunem să vă oferim un mod de învățare care să îmbine metoda clasică cu metode noi.

Tehnologia (tabla interactivă, instrumentele digitale) folosită facilitează învățarea, ora de clasă devine mult mai atractivă, copiii sunt mai ușor atrași de miracolul învățării.

În felul acesta, stimulăm capacitatea de înţelegere şi reţinere a informaţiilor pe mai multe căi, precum şi asocierea şi integrarea noţiunilor abstracte în viaţa de zi cu zi.

Scopul nostru este similar cu cel al dumneavoastră: să ne asigurăm că la examenele importante copiii trec cu brio, cu note care să le permită să ajungă la liceele dorite.

Metodele noastre ne permit să îi facem pe copii să treacă prin programa școlară beneficiind de mult mai mulți stimuli pentru a îi ajuta să învețe și să rețină matematica mai ușor!

Cursurile de Matematică Interactivă sunt structurate în ședințe de 2 ore, o dată pe săptămână, se adresează copiilor din clasele 5-8 și se desfășoară la clasă sau onlineȘedințele la clasă sunt formate din grupe de 3-5 copii, iar cele online din grupe de 6-8 copii, pentru a ne asigura că putem ajuta fiecare copil după nevoile sale.

O evaluare gratuită în prima ședință ne va permite să îi oferim copilului tău posibilitatea de a lucra alături de colegi cu un bagaj de cunoștințe asemănătoare, permițând profesorului să lucreze la nivelul optim cu întreaga grupă. Evităm ceea ce se întâmplă la o oră de școală, unde elevul foarte bun ajunge să se plictisească repede, iar cel cu mai puțină pasiune să nu țină pasul cu restul clasei.  Ne asigurăm astfel că la fiecare ședință, elevul are un mediu competitiv care să îl provoace să fie mai bun, mai eficient în ceea ce face.

Înscrie-ți copilul chiar acum!

Pentru înscrierea la cursurile noastre, completați formularul de mai jos. În mai puțin de 24 de ore, revenim către dumneavoastră cu toate detaliile necesare.