Matematică Interactivă Brașov

Introducem noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copiii din clasele 0-IV să se bucure de Matematică

Matematica Interactiva

De ce Matematică Interactivă?

Pentru că ne dorim să schimbăm modul de învățare a acestei materii. Am descoperit și introdus noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de această experiență. Știm că un copil va învăța cel mai bine atunci când îi place ceea ce face.

Copiii noștri fac parte din lumea tehnologiei, iar metodele clasice de predare nu-i mai atrag. Ne-am gândit să folosim aceste elemente stimulatoare din tehnologie în sistemul lor de asimilare a cunoștințelor.

În acest mod, copilul tău va fi cu un pas înainte, mereu pregătit și dispus să facă față provocărilor folosirii tehnologiei digitale atât acasă cât și în sistemul de învățământ românesc, dezvoltându-și un spirit competitiv în același timp.

Știm că un copil învață cel mai bine atunci când îi place ceea ce face

Deoarece copiii noștri sunt experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim această abilitate în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce învață matematică cu o plăcere pe care școala uneori nu reușește să o insufle tuturor.

Cursuri pentru clasele 0 - IV

În anul școlar 2022-2023, Matematica Interactivă pune la dispoziție copilului dumneavoastră o serie de cursuri prin care să îi dezvoltăm inteligența logico-matematică.

Prin intermediul lor, vom conduce copilul în lumea matematicii pe parcursul întregului an și ne vom asigura că materia i se pare atractivă, dar și că nivelul cunoștințelor sale este în continuă creștere.

Copiii noștri sunt acum experți în folosirea noilor tehnologii (telefoane, tablete) și a venit momentul să folosim aceste elemente în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Detalii

Copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce va învăța matematica cu o plăcere pe care școala, uneori, nu reușește să o insufle tuturor

Cursurile de Matematică Interactivă se vor desfășura la clasă, în ședințe de 120 minute, o dată pe săptămână, în grupe de până la 6 copii

O primă ședință de evaluare ne va permite să îi oferim copilului tău posibilitatea de a lucra alături de colegi cu un bagaj de cunoștințe asemănătoare, permițând profesorului să lucreze la nivelul optim cu întreaga grupă.

Evităm ceea ce se întâmplă la o oră de școală, unde elevul foarte bun ajunge să se plictisească repede, iar cel cu mai puțină pasiune să nu țină pasul cu restul clasei. Ne asigurăm astfel că la fiecare ședință, elevul are un mediu competitiv care să îl provoace să fie mai bun, mai eficient în ceea ce face.

Clasa 0 - I
Clasa a II - IV
Luni
14.30-16.30
17.00-19.00
Marți
14.30-16.30
17.00-19.00
Miercuri
14.30-16.30
17.00-19.00
Joi
14.30-16.30
17.00-19.00
Vineri
14.30-16.30
17.00-19.00
Sâmbătă
9.30-11.30
12.00-14.00

Cursuri în clasă

Tarife de bază

Prețul unui abonament lunar de Matematică Interactivă este de 400 RON (4 ședințe lunare a câte 2 ore), în grupe de 3-6 copii.

Oferte

Există mai multe posibilități de obținere a unor reduceri la cursurile noastre! Reducerea este valabilă dacă plata se efectuează integral până la sfârșitul lunii Octombrie. 

Număr de săptămâni
Tarif de bază
Tarife conform ofertei lunii Octombrie
Reducere de durată
4
400
400
0
8
800
760
5%
12
1200
1080
10%
24
2400
2040
15%
Întregul an
3500
2800
20%

Vino cu fratele/sora ta la cursurile noastre și  va primi o REDUCERE DE 10% din pachetul achiziționat!

Discount-urile oferite nu pot depăși, cumulativ, în oricare lună, mai mult de 30% din prețul pachetului oferit.

Înscrie-te la ziua Porților Deschise!

Te aşteptăm cu drag împreună cu copilul / copiii tăi, în data de 21 Mai, duminică, ora 10:00 la Centrul nostru situat pe strada Păltiniș nr. 6, Brașov. Intrarea este liberă!

Ce spun alți părinți

Au încredere în noi:

Înscrie-te la ziua Porților Deschise!

Te aşteptăm cu drag împreună cu copilul / copiii tăi, în data de 21 Mai, duminică, ora 10:00 la Centrul nostru situat pe strada Păltiniș nr. 6, Brașov. Intrarea este liberă!

Profesorii copilului tău

Profesorii noștri sunt dornici să învețe copiii “altfel”, să ducă această activitate la forma și nivelul pe care și părinții și-l doresc dar nu îl pot primi în școală.

Sibel Iomer

Profesor învățământ primar și preșcolar, absolventa Facultății de Psihologie și Științele Educație în cadrul Universității Ovidius Constanța. A susținut examenul național de definitivare în învățământ și a profesat atât în instituții de învățământ de stat cât și particulare.

A lucrat ca trainer la un centru de aritmetica mentala japoneza.

Îi place sa lucreze în mijlocul copiilor transmițându-le ceea ce e esențial în formarea lor ca adulți sănătoși emoționali.

Orele ei se măsoară în explozii de bucurie entuziasm și provocări alături de cei mici.

A urmat stagiul de training organizat de Matematică Interactivă România prin care și-a certificat dreptul de predare al matematicii interactive. 

Adina Constantinescu

A absolvit Facultatea de Științe Economice în cadrul Universității Ovidius Constanța și a finalizat cursul de formare a profesorilor de învățământ primar.

Iubește sa lucreze alături de cei mici pentru ca sunt plini de viața, naturali, nu le e teama să-și arate entuziasmul și fericirea având energie și dorința sa învețe.

Adina are capacitatea sa vadă ceea ce este diferit de la un copil la altul.

Se simte extraordinar atunci când contribuie la dezvoltarea lor și când îi vede cum muncesc și cum evoluează.

A urmat stagiul de training organizat de Matematică Interactivă România prin care și-a certificat dreptul de predare al matematicii interactive. 

Date de contact și informații suplimentare

Vino la Ziua Porților Deschise!

Duminică, 21 Mai, de la ora 10:00, la Matematică Interactivă Brașov