Școala de Vară - Matematică Interactivă Iași

Introducem noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de Matematică

Matematica Interactiva

De ce Matematică Interactivă?

Pentru că ne dorim să schimbăm modul de învățare a acestei materii. Am descoperit și introdus noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de această experiență. Știm că un copil va învăța cel mai bine atunci când îi place ceea ce face.

Copiii noștri fac parte din lumea tehnologiei, iar metodele clasice de predare nu-i mai atrag. Ne-am gândit să folosim aceste elemente stimulatoare din tehnologie în sistemul lor de asimilare a cunoștințelor.

În acest mod, copilul tău va fi cu un pas înainte, mereu pregătit și dispus să facă față provocărilor folosirii tehnologiei digitale atât acasă cât și în sistemul de învățământ românesc, dezvoltându-și un spirit competitiv în același timp.

Știm că un copil învață cel mai bine atunci când îi place ceea ce face

Deoarece copiii noștri sunt experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim această abilitate în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce învață matematică cu o plăcere pe care școala uneori nu reușește să o insufle tuturor.

Școală de Vară

Pe parcursul unei săptămâni, de luni până vineri, timp de 2 ore pe zi, profesorii noștri vor verifica împreună cu copilul tău nivelul de înțelegere a materiei și se vor asigura că el intră la toamnă la școală pregătit să facă față provocărilor din noul an. Ne asigurăm astfel că el va avea confortul necesar pentru anul școlar ce urmează, fiind tot mai apropiat de Matematică.

Pentru copiii care doresc să mențină contactul cu Matematica pe toată durata vacanței, vă propunem și varianta cursurilor săptămânale.

Școala de vară este o minunată oportunitate pentru copilul tău de a își păstra mintea activă și de a își consolida materia studiată în anul de studiu care tocmai s-a încheiat!

Matematica Interactivă = Distracție + Educație. Toate într-un pachet de vacanță!

Detalii

Copiii noștri sunt mici experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim acest avantaj în cursurile noastre, astfel încât asimilarea cunoștințelor matematice să fie mult ușurată. Predarea Matematicii cu ajutorul resurselor tehnologice de ultimă oră, într-un mod dinamic și interactiv, poate schimba mult în bine percepția copilului față de această materie.

Cursurile la clasă se vor desfășura la sediul nostru, în grupe de maxim 6 copii.

Notă: Clasa I se referă la copiii care termină clasa I în iunie 2023

Școala de vară

Pentru elevii din Iași

Perioadă

iulie - august 2023

Durată

1 săptămână - 5 ședințe a câte 2 ore

Copii în grupă

3 - 7 copii / 1 instructor

Preț

400 lei / modul

Ce spun alți părinți

Au încredere în noi:

Date de contact și informații suplimentare

Înscrie-ți copilul chiar acum!

Pentru înscrierea în școala de vară, completează formularul de mai jos. În mai puțin de 24 de ore, revenim cu toate detaliile necesare.