Școala de Vară - Matematică Interactivă Constanța

Introducem noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de Matematică

De ce Matematică Interactivă?

Pentru că ne dorim să schimbăm modul de învățare a acestei materii. Am descoperit și introdus noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de această experiență. Știm că un copil va învăța cel mai bine atunci când îi place ceea ce face.

Copiii noștri fac parte din lumea tehnologiei, iar metodele clasice de predare nu-i mai atrag. Ne-am gândit să folosim aceste elemente stimulatoare din tehnologie în sistemul lor de asimilare a cunoștințelor.

În acest mod, copilul tău va fi cu un pas înainte, mereu pregătit și dispus să facă față provocărilor folosirii tehnologiei digitale atât acasă cât și în sistemul de învățământ românesc, dezvoltându-și un spirit competitiv în același timp.

Știm că un copil învață cel mai bine atunci când îi place ceea ce face

Deoarece copiii noștri sunt experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim această abilitate în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce învață matematică cu o plăcere pe care școala uneori nu reușește să o insufle tuturor.

Școală de Vară

Matematica Interactivă = Distracție + Educație. Toate într-un pachet de vacanță!

 

Școala de vară este o minunată oportunitate pentru copilul tău de a își păstra mintea activă și de a își consolida materia studiată în anul  care tocmai s-a încheiat!

Copiii noștri sunt mici experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim acest avantaj în cursurile noastre, astfel încât asimilarea cunoștințelor matematice să fie mult ușurată. Predarea Matematicii cu ajutorul resurselor tehnologice de ultimă oră, într-un mod dinamic și interactiv, poate schimba mult în bine percepția copilului față de această materie.

Cursurile se vor desfășura la sediul nostru, în grupe de maxim 6 copii.

Detalii

Școală de Vară

Perioadă

Iulie 2023 - modulul I

Durată

2 h (curs intensiv) de luni până vineri

Copii în grupă

3 - 6 copii / 1 instructor

Preț

500 lei

Perioadă

August 2023 - modulul II

Durată

2 h (curs intensiv) de luni până vineri

Copii în grupă

3 - 6 copii / 1 instructor

Preț

500 lei

Perioadă

Modul II: August 2023

Durată

5 ședințe a câte 2 ore - 1 pe săptămână (Luni-Vineri)

Copii în grupă

3 - 6 copii / 1 instructor

Preț

500 lei

Cursuri Intensive Online

Perioadă

12 Iulie - 3 Septembrie 2021

Durată

2 săptămâni - 10 ședințe a câte 2 ore

Copii în grupă

3 - 6 copii / 1 instructor

Preț

de le 400 lei

Ce spun alți părinți

Au încredere în noi:

Profesorii copilului tău

Profesorii noștri sunt dornici să învețe copiii “altfel”, să ducă această activitate la forma și nivelul pe care și părinții și-l doresc dar nu îl pot primi în școală.

Sibel Iomer

Profesor învățământ primar și preșcolar, absolventa Facultății de Psihologie și Științele Educație în cadrul Universității Ovidius Constanța. A susținut examenul național de definitivare în învățământ și a profesat atât în instituții de învățământ de stat cât și particulare.

A lucrat ca trainer la un centru de aritmetica mentala japoneza.

Îi place sa lucreze în mijlocul copiilor transmițându-le ceea ce e esențial în formarea lor ca adulți sănătoși emoționali.

Orele ei se măsoară în explozii de bucurie entuziasm și provocări alături de cei mici.

A urmat stagiul de training organizat de Matematică Interactivă România prin care și-a certificat dreptul de predare al matematicii interactive. 

Adina Constantinescu

A absolvit Facultatea de Științe Economice în cadrul Universității Ovidius Constanța și a finalizat cursul de formare a profesorilor de învățământ primar.

Iubește sa lucreze alături de cei mici pentru ca sunt plini de viața, naturali, nu le e teama să-și arate entuziasmul și fericirea având energie și dorința sa învețe.

Adina are capacitatea sa vadă ceea ce este diferit de la un copil la altul.

Se simte extraordinar atunci când contribuie la dezvoltarea lor și când îi vede cum muncesc și cum evoluează.

A urmat stagiul de training organizat de Matematică Interactivă România prin care și-a certificat dreptul de predare al matematicii interactive. 

Date de contact și informații suplimentare

Înscrie-ți copilul chiar acum!

Pentru înscrierea la cursurile noastre, completați formularul de mai jos. În mai puțin de 24 de ore, revenim către dumneavoastră cu toate detaliile necesare.