Carieră în Matematică

Îți place să predai matematica și ți-ai dorit întotdeauna ca mesajul tău să ajungă mai ușor la copii?

Matematica Interactiva

Îți place să predai matematică?

Ți-ai dorit întotdeauna ca mesajul tău să ajungă mai ușor la copii? Vrei să lucrezi într-un mediu profesionist care să-ți permită să te dezvolți așa cum visezi?

Centrul Matematica Interactivă duce predarea și învățarea matematicii la alt nivel, folosindu-se de tehnologie pentru a ajunge mai ușor la copiii de astăzi.

Tablele interactive, tabletele, mijloacele de testare rapidă cu feedback imediat, îi atrag foarte mult pe copii, îi fac să îndrăgească mai mult matematica și să revină cu drag la ea.

Ne adresăm copiilor din clasele I-VIII

și căutăm profesori colaboratori de învățământ primar și gimnazial.

Cine suntem noi?

Matematica Interactivă este un concept educațional deschis în anul 2014, care oferă cursuri de matematică pentru elevii claselor I-VIII.

Noile tehnologii (table interactive, tablete) sunt elemente de bază în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice. Acestea sunt un instrument important care îi ajută pe copii să fie atrași de matematică și să învețe cu plăcere.

Cursurile noastre se desfășoară atât în clasă cât și în format online, în funcție de preferințe.

Suntem în plin proces de deschidere a unor francize la nivel național. Partenerii noștri sunt ajutați permanent să își dezvolte business-ul și să crească împreună cu noi.

Ne dorim ca viitorii angajați:

(domn sau doamnă)

Ce oferim?

Cursurile noastre sunt concepute astfel încât să le oferim copiilor suportul necesar dezvoltării abilităților esențiale pentru secolul XXI.

Pachet salarial atractiv

Program de lucru flexibil (în funcție de opțiuni)

Training la locul de muncă

Mediu de lucru tânăr, dinamic și profesionist în care vă puteți dezvolta semnificativ

Ce spun alți părinți

Alătură-te echipei Matematică Interactivă!