Școala de Vară - Matematică Interactivă Ploiești

Introducem noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copiii din clasele 0-IV să se bucure de Matematică

Matematica Interactiva

De ce Matematică Interactivă?

Pentru că ne dorim să schimbăm modul de învățare a acestei materii. Am descoperit și introdus noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de această experiență. Știm că un copil va învăța cel mai bine atunci când îi place ceea ce face.

Copiii noștri fac parte din lumea tehnologiei, iar metodele clasice de predare nu-i mai atrag. Ne-am gândit să folosim aceste elemente stimulatoare din tehnologie în sistemul lor de asimilare a cunoștințelor.

În acest mod, copilul tău va fi cu un pas înainte, mereu pregătit și dispus să facă față provocărilor folosirii tehnologiei digitale atât acasă cât și în sistemul de învățământ românesc, dezvoltându-și un spirit competitiv în același timp. 

Știm că un copil învață cel mai bine atunci când îi place ceea ce face

Deoarece copiii noștri sunt experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim această abilitate în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce învață matematică cu o plăcere pe care școala uneori nu reușește să o insufle tuturor.

Școală de Vară

Pe parcursul unei săptămâni, de luni până vineri, timp de 2 ore pe zi, profesorii noștri vor verifica împreună cu copilul tău nivelul de înțelegere a materiei și se vor asigura că el intră la toamnă la școală pregătit să facă față provocărilor din noul an. Ne asigurăm astfel că el va avea confortul necesar pentru anul școlar ce urmează, fiind tot mai apropiat de Matematică.

Pentru copiii care doresc să mențină contactul cu Matematica pe toată durata vacanței, vă propunem și varianta cursurilor săptămânale.

Școala de vară este o minunată oportunitate pentru copilul tău de a își păstra mintea activă și de a își consolida materia studiată în anul de studiu care tocmai s-a încheiat!

Matematica Interactivă = Distracție + Educație. Toate într-un pachet de vacanță!

Detalii

Copiii noștri sunt mici experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim acest avantaj în cursurile noastre, astfel încât asimilarea cunoștințelor matematice să fie mult ușurată. Predarea Matematicii cu ajutorul resurselor tehnologice de ultimă oră, într-un mod dinamic și interactiv, poate schimba mult în bine percepția copilului față de această materie.

Cursurile la clasă se vor desfășura la sediul nostru, în grupe de maxim 6 copii.

Notă: Clasa I se referă la copiii care termină clasa I în iunie 2023

Ai un copil cu înclinație spre matematică?

Excelent, îi putem fi alături în obținerea unor performanțe înalte!

Școală de Vară

Perioadă

Iulie-August 2023

Durată

5 ședințe - o săptămână de cursuri

Copii în grupă

3 - 6 copii / 1 instructor

Preț

400 lei

Înscrie-te și primești 40% reducere.

Ce spun alți părinți

Au încredere în noi:

Ai un copil cu înclinație spre matematică?

Excelent, îi putem fi alături în obținerea unor performanțe înalte!

Profesorii copilului tău

Profesorii noștri sunt dornici să învețe copiii “altfel”, să ducă această activitate la forma și nivelul pe care și părinții și-l doresc dar nu îl pot primi în școală.

Gabriel Vasile

Este profesor de matematică, absolvent al Facultății de Matematică și Informatică, Universitatea București. Este o persoană pasionată de predarea matematicii și deschisă către orice este nou și inovator în acest domeniu.

Mircea Berindei

Profesor pentru învățământ primar la Școala Gimnazială Ferdinand I, Mircea a absolvit Colegiul Național Pedagogic Ștefan Odobleja, cu dublă specializare în învățământ primar și preșcolar și Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Denisa Dragan

Este profesor de matematică,  absolventă a Universității București,  Facultatea de Matematica și Informatică.  Și-a finalizat studiile de Licență și a urmat cursurile programului de master „Matematici aplicate în finanțe, asigurări și biostatistică”.

Andreea Cretu

Andreea este absolventă a Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică, dublu licențiată în matematică și informatică. În prezent, ea urmează cursurile programului de master “Baze de date și tehnologii web”.

Valentin Barbu

Valentin este absolvent al Licelui Pedagogic ”Matei Basarab”, cu o dublă specializare ca învățător-educator și al Facultății de Psihologie și științele Educației a Universității din București. El a obținut gradul didactic I cu tema ” „Metoda figurativă și rolul ei în dezvoltarea capacităților intelectuale ale elevilor în ciclul primar”. 

Date de contact și informații suplimentare

Înscrie-ți copilul chiar acum!

Pentru înscrierea la cursurile noastre, completați formularul de mai jos. În mai puțin de 24 de ore, revenim către dumneavoastră cu toate detaliile necesare. 

Inscriere