Școala de Vară - Matematică Interactivă București

Introducem noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de Matematică

Matematica Interactiva

De ce Matematică Interactivă?

Pentru că ne dorim să schimbăm modul de învățare a acestei materii. Am descoperit și introdus noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de această experiență. Știm că un copil va învăța cel mai bine atunci când îi place ceea ce face.

Copiii noștri fac parte din lumea tehnologiei, iar metodele clasice de predare nu-i mai atrag. Ne-am gândit să folosim aceste elemente stimulatoare din tehnologie în sistemul lor de asimilare a cunoștințelor.

În acest mod, copilul tău va fi cu un pas înainte, mereu pregătit și dispus să facă față provocărilor folosirii tehnologiei digitale atât acasă cât și în sistemul de învățământ românesc, dezvoltându-și un spirit competitiv în același timp.

Știm că un copil învață cel mai bine atunci când îi place ceea ce face

Deoarece copiii noștri sunt experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim această abilitate în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce învață matematică cu o plăcere pe care școala uneori nu reușește să o insufle tuturor.

Școala de vară

Pe parcursul a două săptămâni, de luni până vineri, timp de 2 ore pe zi, profesorii noștri vor verifica împreună cu copilul tău nivelul de înțelegere a materiei și se vor asigura că el intră la toamnă la școală pregătit să facă față provocărilor din noul an. Ne asigurăm astfel că el va avea confortul necesar pentru anul școlar ce urmează, fiind tot mai apropiat de Matematică.

Cursuri zilnice de 1 sau 2 săptămâni; 2 ore pe zi, de luni până vineri, în fiecare dintre cele 2 săptămâni în care se recapitulează materia aferentă unui semestru din anul care tocmai se încheie. Pentru parcurgerea întregii materii, se recomandă înscrierea la ambele module (10 ședințe).

Pentru clasele VI-VII, îți oferim și varianta Săptămâna 3, în care vom începe o incursiune în materia din anul care urmează.

Pentru copiii care doresc să mențină contactul cu Matematica pe toată durata vacanței, vă propunem și varianta cursurilor săptămânale.

Matematica Interactivă = Distracție + Educație. Toate într-un pachet de vacanță!

Pe parcursul acestei veri, Matematica Interactivă îți oferă experiența unor cursuri de Matematică în clasă sau online, în care copiii învață de acasă, din orice colț al țării!

Școala de vară este o minunată oportunitate pentru copilul tău de a își păstra mintea activă și de a își consolida materia studiată în anul de studiu care tocmai s-a încheiat!

Copiii noștri sunt mici experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim acest avantaj în cursurile noastre, astfel încât asimilarea cunoștințelor matematice să fie mult ușurată. Predarea Matematicii cu ajutorul resurselor tehnologice de ultimă oră, într-un mod dinamic și interactiv, poate schimba mult în bine percepția copilului față de această materie.

Platforma interactivă ne permite să lucrăm online, în grupuri mici, de maxim 6-8 copii. Cu ajutorul acesteia, oferim acces copiilor la materialele noastre interactive și le menținem atenția crescută în timpul cursurilor.

Cursurile la clasă se vor desfășura la sediul nostru, în grupe de maxim 7 copii.

Notă: Clasa I se referă la copiii care termină clasa I în iunie 2023

Cursuri Intensive La Clasă sau Online

Pentru elevii din București 

Perioadă

3 Iulie - 2 Septembrie 2023

Durată

2 săptămâni - 10 ședințe a câte 2 ore

Copii în grupă

3 - 7 copii / 1 instructor

Preț

de la 500 lei

Cursuri Intensive Online

Perioadă

12 Iulie - 3 Septembrie 2021

Durată

2 săptămâni - 10 ședințe a câte 2 ore

Copii în grupă

3 - 6 copii / 1 instructor

Preț

de le 400 lei

Cursuri Săptămânale Online

Pentru toți elevii din România

Perioadă

10 Iulie - 2 Septembrie 2023

Durată

2 ore / ședință

Copii în grupă

3 - 8 copii / 1 instructor

Preț

de la 400 lei

Ce spun alți părinți

Au încredere în noi:

Profesorii copilului tău

Profesorii noștri sunt dornici să învețe copiii “altfel”, să ducă această activitate la forma și nivelul pe care și părinții și-l doresc dar nu îl pot primi în școală.

Gabriel Vasile

Este profesor de matematică, absolvent al Facultății de Matematică și Informatică, Universitatea București. Este o persoană pasionată de predarea matematicii și deschisă către orice este nou și inovator în acest domeniu.

Mircea Berindei

Profesor pentru învățământ primar la Școala Gimnazială Ferdinand I, Mircea a absolvit Colegiul Național Pedagogic Ștefan Odobleja, cu dublă specializare în învățământ primar și preșcolar și Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Denisa Dragan

Este profesor de matematică,  absolventă a Universității București,  Facultatea de Matematica și Informatică.  Și-a finalizat studiile de Licență și a urmat cursurile programului de master „Matematici aplicate în finanțe, asigurări și biostatistică”.

Andreea Cretu

Andreea este absolventă a Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică, dublu licențiată în matematică și informatică. În prezent, ea urmează cursurile programului de master “Baze de date și tehnologii web”.

Valentin Barbu

Valentin este absolvent al Licelui Pedagogic ”Matei Basarab”, cu o dublă specializare ca învățător-educator și al Facultății de Psihologie și științele Educației a Universității din București. El a obținut gradul didactic I cu tema ” „Metoda figurativă și rolul ei în dezvoltarea capacităților intelectuale ale elevilor în ciclul primar”. 

Cursuri de matematică interactivă în clasă sau online!

Sună la 0753.030.376 pentru înscrierea copilului tău la Cursuri sau înscrie-l pe formular!

Date de contact și informații suplimentare

Înscrie-ți copilul chiar acum!

Pentru înscrierea la cursurile noastre, completați formularul de mai jos. În mai puțin de 24 de ore, revenim către dumneavoastră cu toate detaliile necesare. 

Persoana