Matematică Interactivă Ploiești

Introducem noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copiii din clasele 0-IV să se bucure de Matematică

Matematica Interactiva

De ce Matematică Interactivă?

Pentru că ne dorim să schimbăm modul de învățare a acestei materii. Am descoperit și introdus noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de această experiență. Știm că un copil va învăța cel mai bine atunci când îi place ceea ce face.

Copiii noștri fac parte din lumea tehnologiei, iar metodele clasice de predare nu-i mai atrag. Ne-am gândit să folosim aceste elemente stimulatoare din tehnologie în sistemul lor de asimilare a cunoștințelor.

În acest mod, copilul tău va fi cu un pas înainte, mereu pregătit și dispus să facă față provocărilor folosirii tehnologiei digitale atât acasă cât și în sistemul de învățământ românesc, dezvoltându-și un spirit competitiv în același timp.

Știm că un copil învață cel mai bine atunci când îi place ceea ce face

Deoarece copiii noștri sunt experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim această abilitate în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce învață matematică cu o plăcere pe care școala uneori nu reușește să o insufle tuturor.

Cursuri pentru clasele 0 - IV

Matematica Interactivă pune la dispoziție copilului dumneavoastră o serie de cursuri prin care să îi dezvoltăm inteligența logico-matematică.

Prin intermediul lor, vom conduce copilul în lumea matematicii pe parcursul întregului an și ne vom asigura că materia i se pare atractivă, dar și că nivelul cunoștințelor sale este în continuă creștere.

Copiii noștri sunt acum experți în folosirea noilor tehnologii (telefoane, tablete) și a venit momentul să folosim aceste elemente în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Detalii

Copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce va învăța matematica cu o plăcere pe care școala, uneori, nu reușește să o insufle tuturor

Cursurile de Matematică Interactivă se vor desfășura la clasă sau online, în ședințe de 120 minute, o dată pe săptămână, în grupe de până la 6 copii

O primă ședință de evaluare ne va permite să îi oferim copilului tău posibilitatea de a lucra alături de colegi cu un bagaj de cunoștințe asemănătoare, permițând profesorului să lucreze la nivelul optim cu întreaga grupă.

Evităm ceea ce se întâmplă la o oră de școală, unde elevul foarte bun ajunge să se plictisească repede, iar cel cu mai puțină pasiune să nu țină pasul cu restul clasei. Ne asigurăm astfel că la fiecare ședință, elevul are un mediu competitiv care să îl provoace să fie mai bun, mai eficient în ceea ce face.

Clasa 0 - I
Clasa a II - IV
Luni
14.30-16.30
17.00-19.00
Marți
14.30-16.30
17.00-19.00
Miercuri
14.30-16.30
17.00-19.00
Joi
14.30-16.30
17.00-19.00
Vineri
14.30-16.30
17.00-19.00
Sâmbătă
9.30-11.30
12.00-14.00

Înscrie-te la o ședință gratuită!

Te aşteptăm cu drag împreună cu copilul / copiii tăi la Centrul nostru situat pe strada Bobâlna nr. 54, Ploiești.

Ce spun alți părinți

Au încredere în noi:

Înscrie-te la o șediță gratuită!

Te așteptăm cu drag împreună cu copilul / copiii tăi la Centrul nostru situat pe strada Bobâlna nr. 54, Ploiești. 

Profesorii copilului tău

Profesorii noștri sunt dornici să învețe copiii “altfel”, să ducă această activitate la forma și nivelul pe care și părinții și-l doresc dar nu îl pot primi în școală.

Andreea Negoiță

A absolvit cursurile Universitatii de Petrol si Gaze, Ploiesti-profil pedagogic și predă în învățământul primar de 9 ani.

S-a specializat în terapii și practici pentru minte, trup și suflet. Și pentru că matematica a ales-o pe ea a vrut să cunoască o altă perspectivă a acestei științe, astfel a absolvit cursul Școlii de Numerologie, ajutând-o să treacă la un alt nivel activitatea de predare.

Manole Sorina

Iubește matematica de când se știe. A urmat profilul de matematică-informatică la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” Ploiești . A finalizat studiile de Licență și modulul pedagogic la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor Brașov.

Date de contact și informații suplimentare

Înscrie-ți copilul chiar acum la
Lecția Demo Gratuită!

Pentru înscrierea la cursurile noastre, completează formularul de mai jos. În mai puțin de 24 de ore, revenim cu toate detaliile necesare. 

Persoana