Franciza Matematică Interactivă

Deschide un Centru de Matematică în care copiii să învețe Matematica Altfel!

Cine suntem noi?

Matematica Interactivă este un concept educațional deschis în anul 2014, care oferă cursuri de matematică pentru elevii claselor I-VIII.

Noile tehnologii (table interactive, tablete) sunt elemente de bază în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice. Acestea sunt un instrument important care îi ajută pe copii să fie atrași de matematică și să învețe cu plăcere.

Cursurile noastre se desfășoară atât în clasă cât și în format online, în funcție de preferințe.

Suntem în plin proces de deschidere a unor francize la nivel național. Partenerii noștri sunt ajutați permanent să își dezvolte business-ul și să crească împreună cu noi.

Matematica dezvoltă o gândire structurată, logică și îmbunătățește atenția și capacitatea de concentrare, abilități de care ai nevoie în orice domeniu de activitate.

Gândirea logică ajută la formarea mecanismelor care stau la baza întregului proces de gândire, necesar în viața de zi cu zi. Lucrând în grupuri mici, învățăm să comunicăm, să conviețuim și să ne transmitem ideile cât mai clar pentru cei din jurul nostru.

Gândirea critică este o calitate esențială în viața profesională și personală

Cursurile noastre sunt concepute astfel încât să le oferim copiilor suportul necesar dezvoltării abilităților esențiale pentru secolul XXI.

În concluzie, este matematica importantă în dezvoltarea copiilor?

Dacă da, cum procedăm ca să îi împrietenim cu ea?

În primul rând, schimbând modul prin care aceasta ajunge la ei.

Cu cât mai rapid are loc o experiență pozitivă de învățare, cu atât beneficiul va fi mai mare.

Știm că un copil va învăța cel mai bine atunci când îi place ceea ce face

Copiii noștri fac parte din lumea tehnologiei iar metodele clasice de predare a matematicii nu-i mai atrag. Ne-am gândit să folosim aceste elemente stimulatoare din tehnologie și în sistemul lor de asimilare a cunoștințelor.

În acest mod, ei vor fi cu un pas înainte, mereu pregătiți și dispuși să facă față provocărilor folosirii tehnologiei digitale atât acasă cât și în sistemul de învățământ românesc, dezvoltându-și un spirit competitiv în același timp.

De ce să ne alegi? Pentru că ne dorim să oferim cele mai bune metode de învățare copiilor noștri astfel încât viitorul lor să sune cât mai bine.

Misiunea noastră

Să dezvoltăm pentru cât mai mulți copii abilitățile viitorului, care au la bază o gândire logică și structurată

De ce să deții o franciză Matematică Interactivă?

Model de afacere demonstrat

Suntem pe piața din România încă din 2014 și mii de copii au trecut pragul centrului nostru. În acești 6 ani rezultatele bune nu au întârziat să apară. Acest tip de business umple un gol existent în școala românească, acoperind atât prezența fizică cât și cea online.
Direction Arrows
Motivul 1

Sistem de suport bine pus la punct

Suntem alături de tine în dezvoltarea acestei francize într-un business de succes. Te ajutăm cu idei inovatoare de recrutare, de management operațional și de training al instructorilor.
Direction Arrows
Motivul 2

Investești în educația de azi și de mâine

Dacă te pasionează educația copiilor și tehnologia, ai spirit antreprenorial și vrei să lași o amprentă în dezvoltarea sistemului de educație din țara ta, noi te putem ajuta! Alături de noi, îți poți dezvolta spiritul de antreprenor într-un domeniu în continuă creștere!
Motivul 3

Ce înseamnă franciza noastră?

Investiția inițială:

20.000 EUR - 30.000 EUR

Matematica Interactivă este o afacere bună pentru tine dacă:

Vrei ca vocea ta să fie auzită

Îți dorești să contribui la destinul cât mai multor copii din comunitatea ta.

Ai spirit antreprenorial

Îți dorești să fii propriul tău șef și să conduci o echipă spre succes, cu toate beneficiile și responsabilitățile atașate (operațional, marketing, recrutare, etc).

Ești pasionat de educație și tehnologie

Căutăm parteneri împreună cu care să pregătim copiii pentru viitor.

Vrei să faci parte dintr-o echipă națională

Am dezvoltat un pachet de francizare care să îți faciliteze dezvoltarea afacerii, atâta timp cât te inspiri din ideile de succes din rețea.

Ce spun alți părinți

Aplică chiar acum pentru Franciza Matematică interactivă

Completează formularul de mai jos și Managerul de Dezvoltare a Francizei te va contacta pentru a stabilii o întâlnire (fizică sau online) pentru a-ți prezenta conceptul în detaliu.