Matematică Interactivă București

Introducem noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copiii între 6 și 14 ani să se bucure de Matematică

👉 OFERTĂ EARLY BIRD – Reduceri de până la 10% (vezi categoria de prețuri)

Matematica Interactiva

De ce Matematică Interactivă?

Pentru că ne dorim să schimbăm modul de învățare a acestei materii. Am descoperit și introdus noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de această experiență. Știm că un copil va învăța cel mai bine atunci când îi place ceea ce face.

Copiii noștri fac parte din lumea tehnologiei, iar metodele clasice de predare nu-i mai atrag. Ne-am gândit să folosim aceste elemente stimulatoare din tehnologie în sistemul lor de asimilare a cunoștințelor.

În acest mod, copilul tău va fi cu un pas înainte, mereu pregătit și dispus să facă față provocărilor folosirii tehnologiei digitale atât acasă cât și în sistemul de învățământ românesc, dezvoltându-și un spirit competitiv în același timp. 

Știm că un copil învață cel mai bine atunci când îi place ceea ce face

Deoarece copiii noștri sunt experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim această abilitate în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce învață matematică cu o plăcere pe care școala uneori nu reușește să o insufle tuturor.

Cursuri pentru clasele 0 - IV

În anul școlar 2023-2024, Matematica Interactivă pune la dispoziție copilului dumneavoastră o serie de cursuri prin care să îi dezvoltăm inteligența logico-matematică.

Prin intermediul lor, vom conduce copilul în lumea matematicii pe parcursul întregului an și ne vom asigura că materia i se pare atractivă, dar și că nivelul cunoștințelor sale este în continuă creștere.

Copiii noștri sunt acum experți în folosirea noilor tehnologii (telefoane, tablete) și a venit momentul să folosim aceste elemente în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Detalii

Copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce va învăța matematica cu o plăcere pe care școala, uneori, nu reușește să o insufle tuturor

Cursurile de Matematică Interactivă se vor desfășura atât la clasă, cât și online astfel:

  • Online:  în ședințe de 110 minute, o dată pe săptămână, pe platforma Zoom, în grupe de până la 8 copii

  • La clasă: în ședințe de 120 minute, o dată pe săptămână, în grupe de până la 7 copii

O primă ședință de evaluare ne va permite să îi oferim copilului tău posibilitatea de a lucra alături de colegi cu un bagaj de cunoștințe asemănătoare, permițând profesorului să lucreze la nivelul optim cu întreaga grupă.

Evităm ceea ce se întâmplă la o oră de școală, unde elevul foarte bun ajunge să se plictisească repede, iar cel cu mai puțină pasiune să nu țină pasul cu restul clasei. Ne asigurăm astfel că la fiecare ședință, elevul are un mediu competitiv care să îl provoace să fie mai bun, mai eficient în ceea ce face.

Clasa I

Marti 16.30  clasa

Clasa  II 

Marti 15:30  online

Miercuri  17:00  clasa

Clasa III

Marti 16:30  clasa

Miercuri 17:00  clasa

Vineri  16:00  online

Sambata 9:00 si 11:15  clasa

Clasa IV

Miercuri 15:30 online si 17:30 clasa

Vineri 16:30 online

Sambata 9:00 si 11:15 clasa

Ai un copil cu înclinație spre matematică?

Excelent, îi putem fi alături în obținerea unor performanțe înalte!

Cursuri pentru clasele V - VIII

Învățând matematica, înveți să gândești.

V-ați săturat de clasicele meditații acasă cu profesorul? Vreți să încercați metode moderne care sunt folosite cu succes în afara țării?

Noi ne propunem să vă oferim un mod de învățare care să îmbine metoda clasică cu metode noi.

Tehnologia (tabla interactivă, instrumentele digitale) folosită facilitează învățarea, ora de clasă devine mult mai interactivă, copiii sunt mai ușor atrași de miracolul învățării.

Detalii

Metodele noastre ne permit să parcurgem programa școlară cu copiii, beneficiind de mult mai mulți stimuli pentru a îi ajuta să învețe și să facă raționamente logice mai ușor!

Cursurile de Matematică Interactivă se desfășoară în ședințe de 2 ore, o dată pe săptămână, se adresează copiilor din clasele V- VIII și se desfășoară fizic (la sediul nostru) sau online. Ședințele la clasă sunt formate din grupe de 3-7 copii, iar cele online din grupe de 3-8 copii, pentru a ne asigura că putem ajuta fiecare copil după nevoile sale.

O primă ședință de evaluare ne va permite să îi oferim copilului tău posibilitatea de a lucra alături de colegi cu un bagaj de cunoștințe asemănătoare, permițând profesorului să lucreze la nivelul optim cu întreaga grupă. Evităm ceea ce se întâmplă la o oră de școală, unde elevul foarte bun ajunge să se plictisească repede, iar cel cu mai puțină pasiune să nu țină pasul cu restul clasei.  Ne asigurăm astfel că la fiecare ședință, elevul are un mediu competitiv care să îl provoace să fie mai bun, mai eficient în ceea ce face.

Prima ședință este GRATUITĂ! Vrem să le oferim copiilor o imagine privind modul nostru de lucru, iar părinților posibilitatea să evalueze metodele noastre fără grija costurilor. Suntem siguri că toți vor aprecia ceea ce oferim și că împreună vom stabili corect necesitățile copiilor.

Clasa V

Luni ora 9:00 online

Marti 17:30 online

Joi ora 9:00 clasa

Sambata ora 9:00 sau ora 11:15 clasa

Clasa VI

Miercuri ora 9:00 online si clasa

Joi  ora 9:00 online si clasa

Joi ora 17:15 online

Clasa VII

Marti ora 9:00 online si clasa

Miercuri ora 17:30 online

Vineri ora 9:00 fizic

Clasa VIII

Luni ora 9:00 clasa

Marti ora 17:00 clasa

Ateliere de creativitate

V-ați întrebat vreodată cum ar fi dacă ne-ar trage copiii de mânecă și ne-ar ruga să le cumpărăm cărți?

Mulți ar spune: E un VIS frumos, numai că…

Prin Atelierul de Creativitate și Lectură activă ne îndreptăm cu pași mărunți spre realizarea acestui vis! Îi sprijinim pe copii să fie mai curajoși în a povesti, să citească activ, să își dezvolte vocabularul și mai ales creativitatea. Copiii vor putea crea texte pline de imaginație cu mai multă naturalețe și ușurință. De asemenea, vor avea bucuria de a intra în lumea poveștilor cu personaje de la care pot învăța valori despre viață: bunătate, ajutor reciproc, prietenie, empatie, adevăr.

Cursurile pentru copii de 9-10 ani se vor desfășura  săptămânal, începând cu data de 18 septembrie, în grupe restrânse de 7-8 participanți.

Ajută-i să își dezvolte creativitatea, să îmbine distracția cu educația!

Detalii

Ce spun alți părinți

Au încredere în noi:

Ai un copil cu înclinație spre matematică?

Excelent, îi putem fi alături în obținerea unor performanțe înalte!

Profesorii copilului tău

Profesorii noștri sunt dornici să învețe copiii “altfel”, să ducă această activitate la forma și nivelul pe care și părinții și-l doresc dar nu îl pot primi în școală.

Gabriel Vasile

Este profesor de matematică, absolvent al Facultății de Matematică și Informatică, Universitatea București. Este o persoană pasionată de predarea matematicii și deschisă către orice este nou și inovator în acest domeniu.

Mircea Berindei

Profesor pentru învățământ primar la Școala Gimnazială Ferdinand I, Mircea a absolvit Colegiul Național Pedagogic Ștefan Odobleja, cu dublă specializare în învățământ primar și preșcolar și Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Denisa Dragan

Este profesor de matematică,  absolventă a Universității București,  Facultatea de Matematica și Informatică.  Și-a finalizat studiile de Licență și a urmat cursurile programului de master „Matematici aplicate în finanțe, asigurări și biostatistică”.

Andreea Cretu

Andreea este absolventă a Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică, dublu licențiată în matematică și informatică. În prezent, ea urmează cursurile programului de master “Baze de date și tehnologii web”.

Valentin Barbu

Valentin este absolvent al Licelui Pedagogic ”Matei Basarab”, cu o dublă specializare ca învățător-educator și al Facultății de Psihologie și științele Educației a Universității din București. El a obținut gradul didactic I cu tema ” „Metoda figurativă și rolul ei în dezvoltarea capacităților intelectuale ale elevilor în ciclul primar”. 

Corina Pînzaru

Corina este profesoară de matematică, absolventă a Facultății de matematică și informatică din cadrul Universității București. A absolvit mai multe cursuri și programe de formare în domeniul educației, evaluării, consilierii și orientării copiilor și adolescenților.

Tița Angheluță

Este profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială „Ferdinand I” și absolventă a programului de master „Învățare, inovare și coaching” în educație din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității din București. Tița este pasionată de neurodidactică, de modul în care învață copiii și caută constat metode de a-i ajuta să-și atingă potențialul maxim. 

Alexandra Furdui

Sunt profesoară de matematică, absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității București. Mi-am finalizat studiile de Licență, iar în prezent urmez cursurile programului de master “ Matematică didactică”.

Date de contact și informații suplimentare

Înscrie-ți copilul chiar acum!

Pentru înscrierea la cursurile noastre, completează formularul de mai jos. În mai puțin de 24 de ore, revenim cu toate detaliile necesare. 

P.S.: Copilul tău va participa prima oară la o Lecție Demo Gratuită

Persoana