Matematică Interactivă Pitești

Introducem noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copiii din clasele 0-IV să se bucure de Matematică

Matematica Interactiva

De ce Matematică Interactivă?

Pentru că ne dorim să schimbăm modul de învățare a acestei materii. Am descoperit și introdus noi metode de prezentare și învățare care să îi facă pe copii să se bucure de această experiență. Știm că un copil va învăța cel mai bine atunci când îi place ceea ce face.

Copiii noștri fac parte din lumea tehnologiei, iar metodele clasice de predare nu-i mai atrag. Ne-am gândit să folosim aceste elemente stimulatoare din tehnologie în sistemul lor de asimilare a cunoștințelor.

În acest mod, copilul tău va fi cu un pas înainte, mereu pregătit și dispus să facă față provocărilor folosirii tehnologiei digitale atât acasă cât și în sistemul de învățământ românesc, dezvoltându-și un spirit competitiv în același timp.

Știm că un copil învață cel mai bine atunci când îi place ceea ce face

Deoarece copiii noștri sunt experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim această abilitate în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce învață matematică cu o plăcere pe care școala uneori nu reușește să o insufle tuturor.

Cursuri pentru clasele 0 - IV

În anul școlar 2022-2023, Matematica Interactivă pune la dispoziție copilului dumneavoastră o serie de cursuri prin care să îi dezvoltăm inteligența logico-matematică.

Prin intermediul lor, vom conduce copilul în lumea matematicii pe parcursul întregului an și ne vom asigura că materia i se pare atractivă, dar și că nivelul cunoștințelor sale este în continuă creștere.

Copiii noștri sunt acum experți în folosirea noilor tehnologii (telefoane, tablete) și a venit momentul să folosim aceste elemente în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Detalii

Copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce va învăța matematica cu o plăcere pe care școala, uneori, nu reușește să o insufle tuturor

Cursurile de Matematică Interactivă se vor desfășura la clasă, în ședințe de 120 minute, o dată pe săptămână, în grupe de până la 6 copii

O primă ședință de evaluare ne va permite să îi oferim copilului tău posibilitatea de a lucra alături de colegi cu un bagaj de cunoștințe asemănătoare, permițând profesorului să lucreze la nivelul optim cu întreaga grupă.

Evităm ceea ce se întâmplă la o oră de școală, unde elevul foarte bun ajunge să se plictisească repede, iar cel cu mai puțină pasiune să nu țină pasul cu restul clasei. Ne asigurăm astfel că la fiecare ședință, elevul are un mediu competitiv care să îl provoace să fie mai bun, mai eficient în ceea ce face.

În curs de realizare

Cursuri în clasă

Tarife de bază

Prețul unui abonament lunar de Matematică Interactivă este de 360 RON (4 ședințe lunare a câte 2 ore), în grupe de 3-6 copii.

Oferte

Există mai multe posibilități de obținere a unor reduceri la cursurile noastre! Reducerea este valabilă dacă plata se efectuează integral până pe 31 octombrie. 

Număr de săptămâni
Tarif de bază
Tarife conform ofertei lunii Octombrie
Reducere de durată
4
360
360
0
8
720
684
5%
12
1080
972
10%
24
2160
1836
15%
Întregul an
3150
2520
20%

Vino cu fratele/sora ta sau un prieten la cursurile noastre și vei primi o REDUCERE DE 10% din pachetul achiziționat!

Discount-urile oferite nu pot depăși, cumulativ, în oricare lună, mai mult de 30% din prețul pachetului oferit.

Ai un copil cu înclinație spre matematică?

Excelent, îi putem fi alături în obținerea unor performanțe înalte!

Ce spun alți părinți

Au încredere în noi:

Ai un copil cu înclinație spre matematică?

Excelent, îi putem fi alături în obținerea unor performanțe înalte!

Profesorii copilului tău

Profesorii noștri sunt dornici să învețe copiii “altfel”, să ducă această activitate la forma și nivelul pe care și părinții și-l doresc dar nu îl pot primi în școală.

Gabriel Vasile

Este profesor de matematică, absolvent al Facultății de Matematică și Informatică, Universitatea București. Este o persoană pasionată de predarea matematicii și deschisă către orice este nou și inovator în acest domeniu.

Mircea Berindei

Profesor pentru învățământ primar la Școala Gimnazială Ferdinand I, Mircea a absolvit Colegiul Național Pedagogic Ștefan Odobleja, cu dublă specializare în învățământ primar și preșcolar și Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Denisa Dragan

Este profesor de matematică,  absolventă a Universității București,  Facultatea de Matematica și Informatică.  Și-a finalizat studiile de Licență și a urmat cursurile programului de master „Matematici aplicate în finanțe, asigurări și biostatistică”.

Andreea Cretu

Andreea este absolventă a Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică, dublu licențiată în matematică și informatică. În prezent, ea urmează cursurile programului de master “Baze de date și tehnologii web”.

Valentin Barbu

Valentin este absolvent al Licelui Pedagogic ”Matei Basarab”, cu o dublă specializare ca învățător-educator și al Facultății de Psihologie și științele Educației a Universității din București. El a obținut gradul didactic I cu tema ” „Metoda figurativă și rolul ei în dezvoltarea capacităților intelectuale ale elevilor în ciclul primar”. 

Date de contact și informații suplimentare

Înscrie-ți copilul chiar acum!

Pentru înscrierea la cursurile noastre, completează formularul de mai jos. În mai puțin de 24 de ore, revenim cu toate detaliile necesare.